IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

20 години щастие: Айла Фишър и Саша Барън Коен празнуват годишнина

10 декември 2021 17 50

Двамата си размениха мили пожелания в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Честито на щастливата двойка!

Айла Фишър и Саша Барън Коен отпразнуваха 20-ата си годишнина на осми декември. По този повод звездата от „Борат“ сподели серия от снимки, на които той и съпругата му правят това, в което са най-добри – да се забавляват заедно, без да се притесняват от околните. Описанието към публикацията беше цитат от любимата мечка на всички – Мечо Пух. „Ако дойде ден, в който не можем да бъдем заедно, дръж ме в сърцето си. Аз ще остана там завинаги“, написа Коен.

Той, разбира се, не пропусна да се пошегува, като добави, че предпочита да направи публикация в социалните мрежи, вместо да подари картичка на съпругата си. „Дължината на нашата връзка се дължи на мястото, на което се намираме – все пак Холивуд е известен със своите дългогодишни бракове“, иронизира Коен.

Айла Фишър публикува абсолютно същите снимки в своя профил, но беше много по-кратка в описанието си. „Честита годишнина. 20 години“, написа тя, допълвайки със същия цитат от Мечо Пух.

Двамата актьори имат и три деца – 13-годишната дъщеря Олив, 10-годишната дъщеря Елула и 5-годишния син Монтгомъри. В момента цялото семейство живее в Австралия, която е и родната страна на Фишър. В интервю по-рано през годината актрисата заяви, че се чувства по-добре в островната държава, защото не усеща никакво напрежение и не трябва да се преструва на човек, какъвто не е. „Дори не ми се налага да нося обувки“, шегува се тя.

Все пак, ако някога ѝ се наложи да напусне Австралия, Айла няма да тъгува, защото, за нея домът е там, където са съпругът и децата ѝ. „Преди приемах всеки един сценарий, но сега съм фокусирана върху семейния живот, който ми донесе толкова много удовлетворение“, категорична е тя.

Фишър и Коен са една от най-стабилните двойки в Холивуд, задържайки се заедно две десетилетия. Те отдават щастието си на честите романтични срещи, които все още си правят. „Някой ми беше казал, че трябва да си правите романтични срещи всяка седмица и това е най-добрият съвет, който съм получавала“, казва Айла. Според нея, по това време със съпруга ѝ не говорят за деца, а просто се наслаждават на времето си заедно.

Фенове на щастливите съпрузи ги поздравиха в социалните мрежи и им пожелаха да бъдат заедно още поне две десетилетия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
Браво на хората, обичат се и искат да са заедно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 2 години )
pojelavam mnogo 6tastie na dvamata na snimkata . te sa dokazatelstvo 4e ima traina i krasiva liubov . az viarvam v istinskite 4uvstva i silnata liubov.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар